Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147 и зимно поведение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И при мен е така. АСР-а се включва автоматично при първоначално превъртане, но останах доволен че ме изкара от доста сложна ситуация.
    Alfa 147 2.0 150

Comment

Да, така е. Но на мен ми се струва, че системата допуска повече превъртане на гумите, преди да се задейства. Но може и да се бъркам и да не съм усетил правилно.

Comment

Има две или три превъртания, което според мен е нормално.
        Alfa 147 2.0 150

Comment

Аз усетих повечко превъртания. Но може да греша, за това питам.

Comment

Лампата светка само при поднасяне. При сработване на ASR-а не е задължително да светне.
            Гост това е човек ,който идва да пие кафе а ти изпива всичката ракия

Comment

И аз съм изненадан от ASR-а на 147, помага в определени ситуации и особено в кален селски двор

Много добре направено и премислено, не е агресивно наложен, а смислено. ASR-а е още един от плюсовете на Alfa-та.
              Alfa Romeo 156 1.8 SW TS 144hp

Comment

Първоначално публикувано от Ali.Sali Покажи съобщение
                И аз съм изненадан от ASR-а на 147, помага в определени ситуации и особено в кален селски двор

Много добре направено и премислено, не е агресивно наложен, а смислено. ASR-а е още един от плюсовете на Alfa-та.
                Точно обратното ASR-a на дизела трябва да бъде изключен в кален селски двор иначе колата изгасва
                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
                sigpic

Comment

Working...
                X